Δωρεά & Συνδρομή

  • Φιλαρμονική Κυνοπιαστών
  • www.kinopiastesband.gr
  • mail: info@kinopiastesband.gr
  • jquery slideshow
  • Φιλαρμονική Κυνοπιαστών
Φιλαρμονική Κυνοπιαστών 1 www.kinopiastesband.gr2 mail: info@kinopiastesband.gr3 www.kinopiastesband.gr4 Φιλαρμονική Κυνοπιαστών5
carousel jquery by WOWSlider.com v8.0m

Σε αυτές τις οικονομικά δύσκολες περιόδους που διανύουμε η προσφορά σας  είναι απαραίτητη για την Φιλαρμονική μας. Με την συμβολή σας αυτή μας παρέχετε την δυνατότητα να υπηρετούμε τον πολιτισμό και την μουσική παράδοση του τόπου μας , να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης του μουσικού αυτού σχολείου που καθημερινά παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες στα  παιδιά από προσχολικής ηλικίας έως και ενήλικες.
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας με την οικονομική σας συμβολή είτε με την μηνιαία συνδρομή (5ευρώ) ως μέλη είτε με την μορφή  Δωρεάς με ποσό της αρεσκείας σας.

 

Πατώντας το παρακάτω κουμπί μπορείτε να κάνετε Δωρεά ή να εξοφλήσετε την μηνιαία σας συνδρομή (αφορά τα μέλη) με χρήση της κάρτας ανάληψης σας (Πιστωτική ή χρεωστική) ή με την χρήση λογαριασμού Paypal

ή καταθέτοντας χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό στην Eθνική Tράπεζα: (IBAN) GR8701108970000089729601842

Για περισσότερες πληροφορίες ή για τυχόν πρόβληματα στην συναλλαγή τηλεφωνήστε στο 6941662087 ή στο e-mail της φιλαρμονικής μας info@kinopiastesband.gr.

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας!!